babagan Shanghai J&S New Materials

Shanghai J&S New Materials Co., Ltd didegaké ing taun 2005 lan dumunung ing Shanghai, salah sawijining kutha paling maju ing China.

J&S minangka pabrikan berteknologi tinggi profesional banget saka serat kinerja dhuwur, dilengkapi mesin canggih. Kita duwe tim R&D, sales, Produksi lan QC sing apik kanggo nyedhiyakake kualitas lan layanan sing apik kanggo para pelanggan.

Item utama kalebu serat UHMWPE, serat aramid, fiberglass, benang tahan potong, bahan anti peluru, serat karbon lan benang stainless steel lsp. Ngekspor menyang negara ing Timur Tengah, Amerika Utara, Amerika Selatan.

Kaluwihan kita