ngeunaan Shanghai J&S Bahan Anyar

Shanghai J&S New Materials Co., Ltd diadegkeun dina 2005 sareng ayana di Shanghai, salah sahiji kota anu paling maju di Cina.

J&S mangrupikeun produsén téknologi tinggi anu profésional pisan tina serat kinerja tinggi, dilengkepan mesin canggih. Kami gaduh tim R&D anu hébat, penjualan, Produksi sareng QC pikeun nyayogikeun kualitas sareng jasa anu saé pikeun konsumén urang.

Item utama kaasup serat UHMWPE, serat aramid, orat, motong yarns tahan, bahan bullet buktina, serat karbon jeung yarns stainless steel jsb Exporting ka nagara di Wétan Tengah, Amérika Kalér, Amérika Kidul.

kaunggulan urang